De Waegh De Waegh De Waegh De Waegh

Gastvrij genieten in De Waegh

Graag verwelkomen wij u in de sfeervolle ambiance van brasserie-restaurant De Waegh. Het hele jaar kunt u bij ons gastvrij iets komen drinken, genieten van een heerlijke lunch, een stukje taart, ijs of een menu à-la-carte.

Onze uitstekende keuken, vriendelijke bediening en bijzondere inrichting zorgen ervoor dat u in De Waegh niet alleen smaakvol, maar ook ontspannen en aangenaam kunt dineren.

Bij De Waegh kunt u goed eten voor relatief weinig geld.  Wilt u profiteren van online aanbiedingen of arrangementen kijk dan op onze onlineshop, www.parkwinkels.nl

Groepen

Voor groepen beschikken wij met de Waeghzaal over een sfeervolle locatie voor recepties, feesten en partijen. Wij verzorgen uw bijeenkomst geheel naar wens, waarbij het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Want ook onze voorzieningen zijn uitstekend.

De Waeghzaal op de eerste verdieping leent zich tevens uitstekend voor vergaderingen, trainingen en andere bedrijfsbijeenkomsten.

Heerlijk verpozen in alle jaargetijden

Afhankelijk van het jaargetijde kunt u bij De Waegh op uw gemak genieten aan het water en heerlijk verpozen op ons grote zonneterras op het Waeghplein.

Maar ook als u een frisse neus heeft gehaald op de dijk, langs de oevers van het Lauwersmeer of in de uitgestrekte natuur, kunt u in de behaaglijkheid van De Waegh rustig bijkomen met een hapje of een drankje.

Onze vlotte bediening voorziet in uw wensen, terwijl u zich heerlijk ontspant.