foto

Bij ons werken?

Bezoekers aan Esonstad komen om te recreëren, te ontspannen en te genieten, kortom, om hun vrije tijd plezierig door te brengen. Ook het team van Esonstad Horeca werkt er hard aan om het verblijf van de vakantiegangers, dagrecreanten en andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Ons personeel bestaat dan ook uit hartelijke, spontane medewerkers die de bezoekers van oa. Brasserie De Waegh en Pannenkoekenrestaurant Het Silt een gastvrij onthaal kunnen bieden. Een dienstverlenende instelling, willen meedenken binnen teamverband en een enthousiaste houding geven samen met onze uitstekende keuken en sfeervolle ambiance invulling aan het begrip ‘Taste of History'.

 

Leerling kok

Per 1 september komt er een plek in de keuken vrij voor een leerling kok. Ben je enthousiast en wil je graag de kneepjes van het vak leren, aarzel dan niet en stuur je cv met motivatie t.a.v. Jacob Holwerda, mailadres: kantoor@tasteofhistory.nl

 

Zelfstandig werkend kok / parttime

Heb je nog steeds een liefde voor koken maar wil je liever niet meer Fulltime aan de slag dan hebben wij een mooie baan voor jou! Wij zijn op zoek naar versterking van ons keukenteam voor 2 to 3 dagen in de week. Stuur je cv met motivatie t.a.v. Jacob Holwerda naar kantoor@tasteofhistory.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!