foto

Bij ons werken?

Bezoekers aan Esonstad komen om te recreëren, te ontspannen en te genieten, kortom, om hun vrije tijd plezierig door te brengen. Ook het team van Esonstad Horeca werkt er hard aan om het verblijf van de vakantiegangers, dagrecreanten en andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Ons personeel bestaat dan ook uit hartelijke, spontane medewerkers die de bezoekers van oa. Brasserie De Waegh een gastvrij onthaal kunnen bieden. Een dienstverlenende instelling, willen meedenken binnen teamverband en een enthousiaste houding geven samen met onze uitstekende keuken en sfeervolle ambiance invulling aan het begrip ‘Taste of History'.

Op dit moment zijn we op zoek naar;

Zelfstandig werkende kok, 24 tot 38 uur per week

Ben jij creatief, sociaal en enthousiast, dan is dit misschien de functie die je zoekt. Wij bieden je behalve het werken in een klein team, in vakantiesfeer, een jaarcontract met een proefperiode van 2 maanden en een salaris conform Horeca CAO.


Medewerker bediening, part time 18 tot 32 uur per week

Ben je sociaal en lijkt het je leuk om ons bedieningsteam te komen versterken dan zijn we op zoek naar jou. Enige ervaring is een voordeel maar mocht je dit niet hebben, geen probleem we leren je graag de kneepjes van ons vak!

Vakantie en weekendhulpen, voor de Brasserie, de cafetaria en de Parkwinkel

Ben jij voor aankomende zomer nog op zoek naar een leuk baantje dan is dit misschien wat voor jou. We zoeken oproepkrachten voor in de bediening van de Brasserie, of tap je liever een vers softijsje in de cafetaria want ook daar zoeken we versterking! Ben je meer een vroege vogel dan hebben we plek voor je in de Parkwinkel, hier halen de parkgasten in de ochtend hun ontbijtje en boodschappen.

Mocht je vragen hebben of direct willen solliciteren dan mag dit naar kantoor@tasteofhistory.nl