foto

Bij ons werken?

Bezoekers aan Esonstad komen om te recreëren, te ontspannen en te genieten, kortom, om hun vrije tijd plezierig door te brengen. Ook het team van Esonstad Horeca werkt er hard aan om het verblijf van de vakantiegangers, dagrecreanten en andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Ons personeel bestaat dan ook uit hartelijke, spontane medewerkers die de bezoekers van oa. Brasserie De Waegh en Pannenkoekenrestaurant Het Silt een gastvrij onthaal kunnen bieden. Een dienstverlenende instelling, willen meedenken binnen teamverband en een enthousiaste houding geven samen met onze uitstekende keuken en sfeervolle ambiance invulling aan het begrip ‘Taste of History'.

 

Chef bediening / gastheer - gastvrouw m/v

Na 12 jaar gaat Baukje ons helaas verlaten. We zijn dan ook voor Brasserie De Waegh en Havencafé Het Silt op zoek naar een "chef bediening".

Als Chef bediening ben je het gezicht voor onze restaurant en parkgasten en daarbij een echte gastheer of gastvrouw die in staat is leiding te geven aan een klein team. Gastbeleving staat bij jou hoog in het vaandel, je hebt oog voor details en je bent een inspirerende leider die je team weet te motiveren om er iedere dag naar te streven de gast de beste service te laten ervaren. Wij bieden in overleg een 32 tot 38 urige werkweek salaris conform de Horeca cao.

Ben je geïnteresseerd in de functie en wil je solliciteren of heb je vragen dan mag je mailen naar Jacob Holwerda, kantoor@tasteofhistory.nl